Det er ofte mange fordeler med online shopping, men det er dessverre ikke alltid det er slik. Vi forsøker å gi deg en liten oversikt over fordeler og ulemper her.

En stor fordel ved handel på nett er at du kan bestille 24 timer om dagen, 7 dager i uken. Du trenger ikke engang å forlate sofaen eller senga og før produktene levert på døren eller til ditt nærmeste postkontor om du ønsker. Dessverre hender det at det kan ta litt tid.

Det er dessverre ikke bare tiden som spiller en rolle p? leveransen, men leveringskostnadene kan også ofte være i overkant høye. Men dersom du tenker p? transportkostnader til kj?pesenter og butikker som bensin(egen bil), buss, tog etc blir prisen ofte bedre!

Noen nettsteder krever også betaling før de sender varen, men dette er ikke alltid tilfellet. Nettbutikkene kan også tilby mange ulike former for betaling og en del nettbutikker kan også tilby delbetaling.

Butikkene kan for eksempel tilby direkte betaling med bankkort og kredittkort. Noen butikker tilbyr derimot bare denne betalingsmetoden og kan våre en ulempe for dem som ikke har noen form for debit- og kredittkort. Men det har jo de fleste.

Veldig viktig å nevne er at prisene i nettbutikkene som regel er lavere og de tilbyr også spesialrabatter og kampanjer online. Når du handler på nett har du også muligheten til å sammenligne priser på samme produkt i forskjellige butikker, så du kan spare en god del penger. Rabattkoder og salg er også populært.

Når produktene så kommer kan det være skader og det kan hende at de ikke ser helt like ut som på bilde, har feil størrelse eller ikke er helt som forventet. Det er derimot sjelden problemer med å sende tilbake varen eller bytte varen i en ny. Angreretten er også lengre ved kjøp online enn ved kjøp i butikk. Dette skjer som oftest ikke i butikk der du har muligheten til å studere varen nærmere før kjøp. Ikke glem at du kan sende ødelagte og feil varer tilbake, men dessverre koster dette bade tid og penger.

Denne artikkelen er presentert av Internettbutikker.com.